MENU

Werken bij

Als onderdeel van de Stellantis groep levert Stellantis Financial Services een breed scala van financiële diensten aan de dealerorganisaties en hun klanten voor Peugeot, Citroën, DS, Opel, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Alfa Romeo, Abarth en Maserati. Bijvoorbeeld voorraadfinanciering, leasing en klantenfinanciering. Wij realiseren deze diensten met ongeveer tachtig medewerkers vanuit ons kantoor in Amsterdam. Vaak jonge mensen, wat bijdraagt aan een plezierige en informele sfeer binnen onze organisatie. Korte communicatielijnen onderstrepen dit karakter. Wil je graag onderdeel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze vacatures.

Traineeprogramma

Voor high potentials hebben wij het traineeprogramma. Hiermee kun je het maximale uit jezelf halen en in korte tijd doorgroeien naar een stevige positie. Vanaf dag één draai je mee in de dynamische wereld van de financiële kant van de Stellantis Groep. Een toekomstgerichte markt die volop in beweging is en steeds belangrijker wordt. Bij het programma staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Je draait mee als volwaardig teamlid op je afdeling en levert vanaf dag 1 een serieuze bijdrage met een duidelijk eindresultaat. Zo leer je niet alleen de automotivebranche kennen, maar ook de financiële organisatie van de Stellantis Groep, je eigen capaciteiten en kwaliteiten. Onze trainees krijgen uitzonderlijke mogelijkheden om tijdens de start van hun carrière in de organisatie mee te kijken.

Stageplaatsen

De automotivemarkt wordt steeds internationaler. Een dynamische markt waar begrippen als 'duurzaamheid' en 'maatschappelijk verantwoord ondernemen' centraal staan. Spreekt dit jou aan en ben je bovendien gedreven, leergierig en enthousiast? Dan is een stage of afstudeeropdracht bij Stellantis Financial Services echt iets voor jou! Veelzijdig en praktijkgericht Stellantis Financial Services heeft regelmatig stage- en afstudeermogelijkheden. Op mbo-, hbo- en wo-niveau. Stages en afstudeeropdrachten bij Stellantis zijn afwisselend en sterk praktijkgericht. Met een goed evenwicht tussen jouw leerdoelen en praktisch nut. Als stagiair maak je volwaardig deel uit van het bedrijf en word je uitstekend begeleid. Voor jou een kans om kennis te maken met een veelzijdige werkgever die echt in je geïnteresseerd is. Voor ons een kans om talent in huis te halen.

Bekijk onze vacatures